donderdag 18 juli, 2024
Praktijk Frederiksplein | Marieke Ruijter
ow holmes quote

Therapeuten

Marieke Ruijter is BIG* geregistreerd Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut. Zij heeft ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en psychiatrie en werkt met volwassenen en adolescenten vanaf 16 jaar. Naast cognitieve gedragstherapeut is zij geregistreerd schematherapeut en heeft zij kennis van, en ervaring met, diverse behandelmethoden, waaronder Affect Fobie Therapie (AFT), mentalisatie bevorderende psychotherapie (MBT) en traumabehandeling met behulp van EMDR.

Zij is lid van de VGCT, NVP, Vereniging voor Schematherapie en LVVP.

In haar werk als psychotherapeut hecht ze belang aan het bieden van een veilige omgeving waarbinnen een goede samenwerking met de cliënt centraal staat.

Marieke Ruijter heeft momenteel een aanmeldstop

Engels of Frans sprekende cliënten zijn welkom.

Supervisie en leertherapie
Marieke is supervisor voor de VGCT en voor de NVP en geeft supervisie voor de opleiding tot GZ-psycholoog en de opleiding tot Klinisch Psycholoog. Zij geeft ook leertherapie.

Marieke begeleidt intervisie van teams in bedrijven en non-profitorganisaties, met als doel dat de teams de intervisie na verloop van tijd zelfstandig voortzetten. Hierbij staat kwaliteitsverbetering in het werk voorop.

Contact

Stuur een mail naar: mruijter@praktijkfrederiksplein.nl

 

 

Overige Therapeuten